Online Német - Tanulj velünk kényelmesen otthon!
Német nyelvtanulás, online német feladatok, keresztrejtvények, német tesztek és ami a könyvekből kimaradt... Kezdőknek és újrakezdőknekBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

TANULÓINK ÍRTÁK!
- 2017.11.28.

"Nagyon hasznos az oldal, mivel otthonról lehet tanulni, akár a kezdő szintről is. Könnyen kezelhető, és egyáltalán nem bonyolult. Csak ajánlani tudom mindenkinek, meghozza a kedvet a német nyelvtanuláshoz. Így sokkal egyszerűbb és gyorsabb minden!" 2018. 01. 15. P.Ági
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Köszönöm a leckéket. Nem sok időm van tanulni, csak hétvégén tudom átvenni az anyagot. Végre magyarázatot is kapok a szabályokra és így sikerül megértenem. Köszönöm!" D.Fanni 2017. 11.20.
Online Német 200 leckés tanfolyam

NAGYON Örülök, hogy rábukkantam erre az oldalra. Szerettem volna nyelvvizsgázni. A feladatok nagyon jók voltak és a legjobb, hogy még le is tudtam magam ellenőrizni. Az anyagnak köszönhetően sikerült a német alapfokú nyelvvizsgám. Köszönöm a segítségedet!" K.Dalmi 2017.10.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"A leckék nagyon jók. Már a beszéd is jobban megy!" - G.Gyula 2015.07.09. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Napról-napra jobban megy a német. Amikor csinálok valamit már németül gondolkodom, így merészebb is vagyok ha németül beszélnek hozzám. Nagyon jó! Köszönöm szépen!" - Piri 2014.08.29. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Online Német tanfolyam

"Köszönöm a leckéket! Nagyon sokat fejlődtem mióta veled tanulok, folyamatosan ismételtem a feladatokat, így sokkal könnyebben megmaradnak nehezebb részek! - Éva 2014.02.15. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Mindegyik lecke tetszett. Jól van felépítve az anyag, ezért a az elmélet megtanulása sokkal egyszerűbb és a feladatokkal könnyen elsajátítható. A szókincsfejlesztő leckék is nagyon jók mert a képek és a keresztrejtvények segítenek nekem a megtanult szavakat memorizálni." André 2011. 12.02. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyamSzámlázási és postázási adatok megadása:SZEMÉLYES ADATOK:
Vezetéknév*:
Keresztnév*:
E-mail*:
SZÁMLÁZÁSI ADATOK:
Név*:
Irányítószám*:
Város*:
Utca*:
Házszám*:
Jelöld be: 200 leckét örökös hozzáférést szeretnék (40.000 Ft)
Részletfizetést szeretnék (7.500 Ft/hó (6 hónap), az első 2 hónap egy összegben egyszerre) 200 lecke + örökös hozzáférés
FIZETÉSI MÓD (jelöld be!): ÁTUTALÁS belföld (számlaszámot kérek)
ÁTUTALÁS külföld (számlaszámot kérek)
POSTAI ÚTON (csekket kérek)
WESTERN UNION-nal
Kérdés, megjegyzés:Hogyan folyik a rendelés?

1. Töltsd ki a megrendelőt.

2. Mi elküldjük neked a szükséges adatokat. (utalás esetén a számlaszámot, vagy a csekket, ha a postai befizetést választod)

3. Utald el vagy postázd a rendelés összegét*.

(*Célszerűbb utalni, mert az kb. 1-2 nap alatt átér, és már tanulhatsz is, míg a csekkes befizetés megérkezése akár 1 hétig is eltarthat.

4. Az összeg beérkezésekor beállítjuk a hozzáférésedet és elindítjuk a nyelvtanfolyamodat, E-mailben értesítünk majd elpostázzuk számodra a számlát és az ajándékaidat.

5. Ha a postázási címed, ahová az ajándékaidat kéred eltér a számlázási címtől, akkor azt kérlek írd be a kérdés, megjegyzés rovatba

6. a csillaggal jelölt adatokat mindenképp töltsd ki, hogy el tudjuk hozzád juttatni a leckéket, ajándékokat és a számlát!
Online Német Nyelvtanulás