Online Német - Tanulj velünk kényelmesen otthon!
Német nyelvtanulás, online német feladatok, keresztrejtvények, német tesztek és ami a könyvekből kimaradt... Kezdőknek és újrakezdőknekBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

TANULÓINK ÍRTÁK!
- 2017.11.28.

"Nagyon hasznos az oldal, mivel otthonról lehet tanulni, akár a kezdő szintről is. Könnyen kezelhető, és egyáltalán nem bonyolult. Csak ajánlani tudom mindenkinek, meghozza a kedvet a német nyelvtanuláshoz. Így sokkal egyszerűbb és gyorsabb minden!" 2018. 01. 15. P.Ági
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Köszönöm a leckéket. Nem sok időm van tanulni, csak hétvégén tudom átvenni az anyagot. Végre magyarázatot is kapok a szabályokra és így sikerül megértenem. Köszönöm!" D.Fanni 2017. 11.20.
Online Német 200 leckés tanfolyam

NAGYON Örülök, hogy rábukkantam erre az oldalra. Szerettem volna nyelvvizsgázni. A feladatok nagyon jók voltak és a legjobb, hogy még le is tudtam magam ellenőrizni. Az anyagnak köszönhetően sikerült a német alapfokú nyelvvizsgám. Köszönöm a segítségedet!" K.Dalmi 2017.10.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"A leckék nagyon jók. Már a beszéd is jobban megy!" - G.Gyula 2015.07.09. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Napról-napra jobban megy a német. Amikor csinálok valamit már németül gondolkodom, így merészebb is vagyok ha németül beszélnek hozzám. Nagyon jó! Köszönöm szépen!" - Piri 2014.08.29. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Online Német tanfolyam

"Köszönöm a leckéket! Nagyon sokat fejlődtem mióta veled tanulok, folyamatosan ismételtem a feladatokat, így sokkal könnyebben megmaradnak nehezebb részek! - Éva 2014.02.15. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Mindegyik lecke tetszett. Jól van felépítve az anyag, ezért a az elmélet megtanulása sokkal egyszerűbb és a feladatokkal könnyen elsajátítható. A szókincsfejlesztő leckék is nagyon jók mert a képek és a keresztrejtvények segítenek nekem a megtanult szavakat memorizálni." André 2011. 12.02. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam


Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

 

Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 

Üzemeltetői adatok

Üzemeltető: Kulcsár Zsuzsanna (a továbbiakban: „Üzemeltető”)

Székhely: 7630, Pécs, Basamalom u.31

Adószám: 76445877-1-22

OTP Bank: 11773315-01221446

IBAN: HU 92

SWIFT: OTPVHUHB

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus elérhetőség: egyszerunemet(kukac)gmail(pont)com

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek átvétele online illetve postai szállítással rendelhetők meg.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Online oktatási anyagok.

Letölthető dokumentumok, PDF fájlok. Nyomtatható dokumentumok.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Rendelési információk

A vásárláshoz regisztráció szükséges, amellyel elfogadja az ÁSZF-et.


A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 14:00 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailen visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, számított 48 órán belül.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés menete

Töltse ki a megrendelő űrlapot megadva a következő adatokat:

1. Töltse ki személyes adatait, vezeték-, ill. keresztnév.

2. Írja be email címét, lehetőség szerint azt amivel regisztrált az oldalunkra.

3. Töltse ki a számlázási adatokat

4. A megvásárolni kívánt terméket válassza ki.

5. A „Kérdés, megjegyzés” rovatba írhatja be, ha a postázási cím eltér a számlázási címtől, vagy bármilyen kommunikációt, amit szeretne tudatni velünk

6. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.

7. Az adatok megadását követően a " Küldés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat.

8. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően hamarosan visszaigazolást kap.

9. A beérkezett megrendelését e-mailben  minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!


*Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék.

Részletfizetéses vásárlás

Részletfizetéses vásárlás esetén elfogadja az alábbi feltételeket:
A részletfizetéses vásárlással a termék teljes, részletekből összeálló árát fogadja el végleges vásárlási árként. A részletfizetés esetén a részletek összértéke több, mint a termék egyösszegű vásárlásakor kiajánlott ár. Ez nem kamat, hanem az adminisztratív többletköltségünk. Az adott termék árát a megrendeléskor látható részletekben, havonta köteles megfizetni a
z Üzemeltető részére. A részletvásárlás futamidejének Ön elfogadja a megrendelés leadásakor jelzett futamidőt (hónapok számát). Amennyiben Ön bármely részlettel 30 naptári nagyobb késedelembe esik, úgy az Üzemeltető tiltást aktivál a részletfizetéssel érintett termékének hozzáférésére. Amennyiben a tartozása a részlet esedékességét követő 45. napon is fennáll, úgy az adott termék(ek)hez hozzáférési jogosultságát véglegesen elveszíti. Ebben az esetben, ha hozzáférési jogosultságát nem fizetés miatt vesztette el, amennyiben később újra használni szeretné az adott termék(ek)et, akkor új megrendeléssel kell élnie, ahol nem illeti meg Önt beszámítási jog a korábban már kifizetett részletekre vonatkozóan.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket előre kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla manuálisan kerül kiállításra és postán kerül küldésre. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítás, információk

Weboldalunk megrendeléseit a Magyar Posta Zrt. teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

Házhoz szállítás díjszabása

Mindenkori postai díjszabás szerint.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Az online tanfolyamhoz járó ajándékokat ajánlott küldeményként kerülnek postázásra. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az újra küldés díját a megrendelőre terheljük.

Adatkezelési Információk

Az Üzemeltető elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. Az adatkezelési tájékoztatónkat a honlap menüsorában a megfelelő gombra kattintva éri el. A Honlap meghatározott részeihez való hozzáférés a termék licenszek kezelése és a személyre szabottság végett regisztrációhoz kötött. A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk. Önt a megrendelés során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. Az Üzemeltető nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. Az Üzemeltető, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott ennek a felhasználási feltétek dokumentumnak és az adatvédelmi nyilatkozatunk elfogadásával. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. Az Üzemeltető az Ön által szolgáltatásunk igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja. Erre hivatkozva felhívjuk figyelmét, hogy a Honlap '”Szólj hozzá” részén ne adjon ki az Ön számára fontos személyes információkat, adatokat, banki adatokat, mert azokat nem csak az Üzemeltető, hanem minden regisztrált felhasználója láthatja, így az Üzemeltető az így Ön által kikerült információkért és az azok nyilvánosságra kerüléséből fakadó esetleges károkért minden felelősséget kizár.

Honlapunk létrehozásakor figyelembe vettük az adatvédelemhez kötődő jogszabályokat és a fontosabb nemzetközi ajánlásokat.
Különös figyelmet fordítottunk az alábbiakra: * A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény; * Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény; * Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény * a 45/2014. (II. 26.) Az Online Privacy Alliance ajánlásai.

Elállási/Felmondási jog

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő a szolgáltatás aktiválásával kezdődik.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Kulcsár Zsuzsanna Pécs, 7630, Basamalom út. 31. Tel: +36703401212 email: egyszerunemet@gmail.com.

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

Fogyasztói panaszok

Az Üzemeltető termékeivel kapcsolatos bármilyen kifogását, felhasználói megkereséseket írásban juttathatja el az egyszerunemet@ gmail.com e-mail címre.

Egyoldalú szerződésbontás az Üzemeltető részéről

Az Üzemeltető egyoldalúan megszüntetheti a szolgáltatást egy adott felhasználó részére, amennyiben:
- az adott felhasználó megsérti a felhasználás feltételeit
- az adott felhasználó bármilyen jogsértést követ el az Üzemeltetővel vagy anyagaival szemben
- az adott felhasználó az Üzemeltetőt bármilyen fórumán (email, Facebook oldal, weboldal felületén) inzultálja, sértegeti, diszkriminálja, rasszista megjegyzésekkel vagy egyéb negatív megjegyzésekkel illeti az Üzemeltetőhöz kötődő természetes személyeket vagy az Üzemeltető egy másik felhasználóját.
Ilyen esetben, amennyiben a szerződésbontásra a mindenkori törvények által előírt elállási időn belül kerül sor, az Üzemeltető visszatéríti a befizetett csomagok árát. Amennyiben a felhasználónak felróható okból az Üzemeltető egyoldalúan szerződést kell bontson felhasználóval felhasználó viselkedése miatt, úgy felhasználónak díj nem kerül visszafizetésre.

Szerződéskötés megtagadása

Az Üzemeltetőnek jogában áll megtagadni és felbontani a szerződést bármely olyan féllel, amely versenyjogi okokból indokolt. Így az Üzemeltető különösen jogosult erre, ha egy konkurens nyelvoktató cég, vagy ahhoz köthető természetes személy kíván szerződni vele. Ilyenkor az Üzemeltető nem kötelezhető a szerződésre és amennyiben az Üzemeltető a szerződés tényét csak megkötést követően észlelte, jogosult megvonni a konkurencia hozzáférését anélkül, hogy bármilyen díj visszafizetésére kötelezett volna.

Tanári segítség

A kérdések esetében a jellemző válaszadási idő 1-3 munkanap. Javítások esetén a jellemző átfutási idő 2-5 munkanap. A tanári segítség esetén beküldött teszteknél vagy feladatoknál az Üzemeltető kizárólag javít és tanácsot ad, de nem készíti el felhasználó helyett az adott feladatot / fordítást / levelet.Online Német Nyelvtanulás