Online Német - Tanulj velünk kényelmesen otthon!
Német nyelvtanulás, online német feladatok, keresztrejtvények, német tesztek és ami a könyvekből kimaradt... Kezdőknek és újrakezdőknekBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

TANULÓINK ÍRTÁK!
- 2017.11.28.

"Nagyon hasznos az oldal, mivel otthonról lehet tanulni, akár a kezdő szintről is. Könnyen kezelhető, és egyáltalán nem bonyolult. Csak ajánlani tudom mindenkinek, meghozza a kedvet a német nyelvtanuláshoz. Így sokkal egyszerűbb és gyorsabb minden!" 2018. 01. 15. P.Ági
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Köszönöm a leckéket. Nem sok időm van tanulni, csak hétvégén tudom átvenni az anyagot. Végre magyarázatot is kapok a szabályokra és így sikerül megértenem. Köszönöm!" D.Fanni 2017. 11.20.
Online Német 200 leckés tanfolyam

NAGYON Örülök, hogy rábukkantam erre az oldalra. Szerettem volna nyelvvizsgázni. A feladatok nagyon jók voltak és a legjobb, hogy még le is tudtam magam ellenőrizni. Az anyagnak köszönhetően sikerült a német alapfokú nyelvvizsgám. Köszönöm a segítségedet!" K.Dalmi 2017.10.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"A leckék nagyon jók. Már a beszéd is jobban megy!" - G.Gyula 2015.07.09. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Napról-napra jobban megy a német. Amikor csinálok valamit már németül gondolkodom, így merészebb is vagyok ha németül beszélnek hozzám. Nagyon jó! Köszönöm szépen!" - Piri 2014.08.29. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Online Német tanfolyam

"Köszönöm a leckéket! Nagyon sokat fejlődtem mióta veled tanulok, folyamatosan ismételtem a feladatokat, így sokkal könnyebben megmaradnak nehezebb részek! - Éva 2014.02.15. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Mindegyik lecke tetszett. Jól van felépítve az anyag, ezért a az elmélet megtanulása sokkal egyszerűbb és a feladatokkal könnyen elsajátítható. A szókincsfejlesztő leckék is nagyon jók mert a képek és a keresztrejtvények segítenek nekem a megtanult szavakat memorizálni." André 2011. 12.02. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam


német nyelvtanulás online, német nyelvtan online, német tesztek, ingyen német, német tesztek

 

Szótár ajánló:

 

Kezdőknek:
német tanulás, német nyelvtanulás, német nyelvtanfolyam, német nyelvtan, német nyelvtanulás online, német nyelvtan online, német tesztek, ingyen német, német tesztek

Kezdőknek rengeteg szótár található a könyvesboltokban, nagyon jól használható az Akadémiai magyar - német kéziszótár CD melléklettel.

A szótár különféle újdonságokat tartalmaz úgymint: kommunikációs segédlet; hivatalos- és magánlevélminták; e-mail- és sms használat; életrajz és pályázat minta; apróhirdetés minták; új helyesírási szabályok.CD-n gyorsan tudsz keresni a szócikkek között.

   
  Halász Előd, Földes Csaba, Uzonyi Pál 
  Magyar–német nagyszótár CD-vel
német tanulás, német nyelvtanulás, német nyelvtanfolyam, német nyelvtan, német nyelvtanulás online, német nyelvtan online, német tesztek, ingyen német, német tesztek Ebben a szótárban megtalálsz különféle szavakat a jogtudománytól az informatikán át a közgazdaságtanig. 
Bőséges nyelvtani információkat, új helyesírási formákat, fontos szókapcsolatokat, kifejezéseket és példákat tartalmaz. Emellett a szótár a Klasszikus Nagyszótár teljes anyagát tartalmazza papírkötéses kivitelben. A szótár teljes anyagát tartalmazó CD-vel, amivel többféle keresési lehetőség adott a szócikkeken belül is.
   

 német nyelvtanulás online, német nyelvtan online, német tesztek, ingyen német, német tesztek

Oxford–Duden magyar–német képes szótár

Egyértelmű és világos információk képekben, különféle szakterületek gazdag szókincsét találhatod ebben a szótárban. Nagyon jó kiegészítője a fenti magyar–német és német–magyar szótáraknak.

   
német nyelvtanulás online, német nyelvtan online, német tesztek, ingyen német, német tesztek

Beszédfordulatok német nyelvből

A kötetben összegyűjtöttek a német nyelvre jellemző leggyakoribb kifejezéseket, beszédfordulatokat.
Az összeállítás hozzásegít ahhoz, hogy a nyelvi építőkövekből felépülő valódi szófordulatokat megérthessük, s magunk is aktívan használhassuk azokat. 

 

Ezt a könyvet sikerrel használhatod, amíg a németed meg nem erődősödik annyira, hogy egynyelvű szótárakat is tudsz használni.

 

Haladóknak:

 

Haladóknak egynyelvű szótárakat ajánlanlok. Lássunk néhányat:

 

  Duden Univerzális szótár
német nyelvtanulás online, német nyelvtan online, német tesztek, ingyen német, német tesztek Egy átfogó szótár rengeted szóval és kifejezéssel, alkalmazási példákkal, és helyesírási útmutatóval. Megtalálhatod benne a szavak eredetét és egy nyelvtani összefoglalót is. A Duden szótárak közül ez csak egy amit itt bemutatok, kezdőknek nem csak haladóknak ajánlom. Kapsz hozzá CD-ROM-ot is, és így nem kell mindenképpen magaddal vinned.
   
  Német-magyar idiómaszótár
 német nyelvtanulás online, német nyelvtan online, német tesztek, ingyen német, német tesztek A német-magyar idiómaszótár mintegy 12 000 német kifejezést, állandó szókapcsolatot, szólást, közmondást, ismert szállóigét tartalmaz, ezek magyar megfelelőivel.
Olyan átfogó kézikönyvet állítottak össze, amely hasznos segítséget nyújt a németül tanulóknak a kezdőktől a felsőfokú nyelvvizsgára készülőkig, nyelvtanárok és fordítók számára pedig nélkülözhetetlen.
   
  Langenscheidt

német nyelvtanulás online, német nyelvtan online, német tesztek, ingyen német, német tesztek

Teljesen új egynyelvű szótár, mindazoknak akik németet tanulnak. Számtalan definíció, példák szavak használatára, példák segítségével.
   
  Akadémiai MoBiMouse Plus CD-ROM – Német

német nyelvtanulás online, német nyelvtan online, német tesztek, ingyen német, német tesztek

Az Akadémiai MoBiMouse Plus az Akadémiai Kiadó teljes, frissített nagyszótári adatbázisának anyagát tartalmazza a számítástechnikában használatos szavakkal és kifejezésekkel bővítve. A program felismeri és lefordítja a számítógép képernyőjén Windows betűkészletekkel megjelenített szavakat és kifejezéseket.
Kényelmes keresést biztosít (egérrel vagy billentyűzettel), választható megjelenítéssel (pop-up szótár is).

 Online Német Nyelvtanulás