Tanoda - Online Német - Tanulj velünk kényelmesen otthon!
Német nyelvtanulás, online német feladatok, keresztrejtvények, német tesztek és ami a könyvekből kimaradt... Kezdőknek és újrakezdőknekBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszóportal.hu

tovább

 kezdő német, német tanulás, német nyelvtanulás, német nyelvtanfolyam, német nyelvtan, német nyelvtanulás online, német nyelvtan online, német tesztek, ingyen német, német tesztek

 

Német szövegfelolvasó

 

Ha hirtelenjében tudni szeretnéd, hogy kell egy egész mondatot, vagy szöveget kiejteni, és nincs közeledben senki, aki beszélne németül, akkor a szövegfelolvasó igen hasznos lehet.

Az egyik az Ivo Software Ivona nevű szövegfelolvasója. Max. 200 karakternyi szöveget lehet beírni és felolvastatni vele, és természetesen kiválaszthatod, hogy női vagy férfi hang mondja el neked a beírt szöveget.

http://www.ivosoftware.com

 

Persze egyik sem tökéletes, de arra, hogy leellenőrizz egy-két szót, vagy egy-egy mondatot nagyon is megfelel.


A google fordító képes arra, hogy egészen jól kimondja a német mondatot, amit beleírsz.

http://translate.google.hu/


Ez egy gép hang, ha egy mondatot vagy szót fel akarsz vele olvastatni arra nagyon jó. Írd be a szöveget/mondatot, amit meg akarsz hallgatni vele, majd klikkelj a MEGHALLGATÁS gombra, ha nem jelenik meg ez a gomb a szövegdoboz jobb oldalán, akkor vagy nem tudja felolvasni, vagy valamelyik szó nem jól van írva a mondatodban, vagy egy nagyon furcsa szót adtál meg. Nézd meg nem-e elírás és próbáld újra.


Ha a kiejtést akarod elsajátítani vagy beszélt szöveg megértésére nagyon jó a tévénézés és a rádióhallgatás.

 
Online Német Nyelvtanulás