Online Német - Tanulj velünk kényelmesen otthon!
Német nyelvtanulás, online német feladatok, keresztrejtvények, német tesztek és ami a könyvekből kimaradt... Kezdőknek és újrakezdőknekBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó

TANULÓINK ÍRTÁK!
- 2017.11.28.

"Nagyon hasznos az oldal, mivel otthonról lehet tanulni, akár a kezdő szintről is. Könnyen kezelhető, és egyáltalán nem bonyolult. Csak ajánlani tudom mindenkinek, meghozza a kedvet a német nyelvtanuláshoz. Így sokkal egyszerűbb és gyorsabb minden!" 2018. 01. 15. P.Ági
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Köszönöm a leckéket. Nem sok időm van tanulni, csak hétvégén tudom átvenni az anyagot. Végre magyarázatot is kapok a szabályokra és így sikerül megértenem. Köszönöm!" D.Fanni 2017. 11.20.
Online Német 200 leckés tanfolyam

NAGYON Örülök, hogy rábukkantam erre az oldalra. Szerettem volna nyelvvizsgázni. A feladatok nagyon jók voltak és a legjobb, hogy még le is tudtam magam ellenőrizni. Az anyagnak köszönhetően sikerült a német alapfokú nyelvvizsgám. Köszönöm a segítségedet!" K.Dalmi 2017.10.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"A leckék nagyon jók. Már a beszéd is jobban megy!" - G.Gyula 2015.07.09. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Napról-napra jobban megy a német. Amikor csinálok valamit már németül gondolkodom, így merészebb is vagyok ha németül beszélnek hozzám. Nagyon jó! Köszönöm szépen!" - Piri 2014.08.29. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Online Német tanfolyam

"Köszönöm a leckéket! Nagyon sokat fejlődtem mióta veled tanulok, folyamatosan ismételtem a feladatokat, így sokkal könnyebben megmaradnak nehezebb részek! - Éva 2014.02.15. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam

"Mindegyik lecke tetszett. Jól van felépítve az anyag, ezért a az elmélet megtanulása sokkal egyszerűbb és a feladatokkal könnyen elsajátítható. A szókincsfejlesztő leckék is nagyon jók mert a képek és a keresztrejtvények segítenek nekem a megtanult szavakat memorizálni." André 2011. 12.02. a segítségedet!" K.Dalmi 2016.06.16.
Ingyenes Online Német tanfolyam


 kezdő német, német tanulás, német nyelvtanulás, német nyelvtanfolyam, német nyelvtan, német nyelvtanulás online, német nyelvtan online, német tesztek, ingyen német, német tesztek

 

Német szövegfelolvasó

 

Ha hirtelenjében tudni szeretnéd, hogy kell egy egész mondatot, vagy szöveget kiejteni, és nincs közeledben senki, aki beszélne németül, akkor a szövegfelolvasó igen hasznos lehet.

Az egyik az Ivo Software Ivona nevű szövegfelolvasója. Max. 200 karakternyi szöveget lehet beírni és felolvastatni vele, és természetesen kiválaszthatod, hogy női vagy férfi hang mondja el neked a beírt szöveget.

http://www.ivosoftware.com

 

Persze egyik sem tökéletes, de arra, hogy leellenőrizz egy-két szót, vagy egy-egy mondatot nagyon is megfelel.


A google fordító képes arra, hogy egészen jól kimondja a német mondatot, amit beleírsz.

http://translate.google.hu/


Ez egy gép hang, ha egy mondatot vagy szót fel akarsz vele olvastatni arra nagyon jó. Írd be a szöveget/mondatot, amit meg akarsz hallgatni vele, majd klikkelj a MEGHALLGATÁS gombra, ha nem jelenik meg ez a gomb a szövegdoboz jobb oldalán, akkor vagy nem tudja felolvasni, vagy valamelyik szó nem jól van írva a mondatodban, vagy egy nagyon furcsa szót adtál meg. Nézd meg nem-e elírás és próbáld újra.


Ha a kiejtést akarod elsajátítani vagy beszélt szöveg megértésére nagyon jó a tévénézés és a rádióhallgatás.

 
Online Német Nyelvtanulás